Åbylundsvägen 187 / Västerhaninge / Haninge

BR radhus i charmigt kvarter!

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
94 kvm
Avgift
6 881 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-07-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åbylundsvägen såldes av oss 2018-07-19. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Åbylundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åbylundsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta charmiga BR radhus i populära och barnvänliga Åbylund som bjuder på en självklar gemenskap mellan grannar. Bilfria innergårdar med lekplatser, stora gräsmattor och mycket annat som gör att barnen kan springa fritt.

Åbylundsvägen 187 är disponerat på två plan med smart planlösning. Tre sovrum, stor klädkammare samt badrum på övre plan ger även plats för den större familjen. På nedre plan finner vi det smakfullt renoverade köket med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter och Det generöst tilltagna allrummet med dörr ut mot baksidans uteplats blir den självklara ytan att spendera tiden med familj och vänner under de härliga sommarkvällarna. Uteplatsen bjuder på en trädäckad altan med plats för större möbelgrupper och en gräsmatta med plats för lek och vackra planteringar.


Missa inte denna chans att förvärva drömbostaden i ett idylliskt kvarter som sällan är till salu! Belägen i populärt och barnvänligt område med närhet till skolor, vackra strövområden och bra kommunikationer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration