Åbylundsvägen 257

Åbylundsvägen 257

Slutpris

2 410 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Åbylundsvägen 257


Slutpris
2 410 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Optimalt läge i härliga Åbylund!

I idylliska och barnvänliga Åbylund finns nu ett optimalt boende för hela familjen. Radhuset har ett perfekt läge med sol hela dagen på uteplatsen och kvällssol på balkongen från master bedroom. På framsidan finns även möjlighet till ytterligare uteplats.

Invändigt präglas boendet av öppna sociala ytor på nedre plan med rymligt kök och stort vardagsrum. Från vardagsrummet har du utgång till den mysiga trädgården med stor uteplats och gräsytor för planteringar eller studsmattor.

På både övre och nedre plan finner du stora badrum med golvvärme, kaklade väggar och klinkergolv. På nedre plan finns stor dusch och på övre plan ett härligt bubbelbadkar och tvättmaskin.

Boendet erbjuder tre rymliga sovrum och en praktisk klädkammare för optimala förvaringslösningar. Även på nedre plan finns praktisk förvaring under trappen.

Till varje radhus finns även ett stort förråd i länga och som om detta inte vore nog har du en av föreningens alla tvättstugor bara ett stenkast från huset. I området finns både parkeringsplatser, garage och trevliga lekplatser för de mindre i familjen.

Åbylund är ett mycket trivsamt område med utmärkta kommunikationer och brett serviceutbud i Västerhaninge centrum. Här är det lika nära till bekvämligheter som till grönskande natur och rogivande omgivningar. Ett flertal skolor och förskolor finns att välja bland, däribland Åby förskola endast ett stenkast från bostaden.

Varmt välkommen med ditt intresse!


Boarea
94 kvm
Avgift
7 332 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-11-21

Mäklarhuset Haninge

Denna radhus på Åbylundsvägen såldes av oss 2022-11-21. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Åbylundsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.