Åkervägen 12 / Västerhaninge / HANINGE

Mycket fräsch gavel 3:a

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
6 153 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åkervägen såldes av oss 2017-10-12. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Åkervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett klart tillfälle inom Västerhaninges kanske bästa område! En särskilt fin och fräsch 3:a med gavelläge alldeles invid det vackra odlingslandskapet. Välplanerad lägenhet om 75 kvm 2 trappor upp med genomgående renoverade ytskikt, fräscht stambytt badrum och snyggt kök. Ljust vardagsrum med fönster i 2 väderstreck invid balkong i sydväst, 2 rymliga sovrum. Lägenheten är ligger i perfekt väderstreck med morgonsol för sovrummen och eftermiddagssol i vardagsrum och balkong. Från sovrummen vacker utsikt över åker och äng. I kvarteret finns såväl närbutik, busshållplats och restaurang! Enligt ägaren "Ett mycket lugnt och skönt område som känns tryggt". Stabil förening med avgift 6 153 kr som inkluderar el och bredband, därtill gratis boendeparkering.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration