Åkervägen 22 / Västerhaninge / Haninge

Fräsch 2:a i populärt område.

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
59,5 kvm
Avgift
5 034 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2018-08-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åkervägen såldes av oss 2018-08-02. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Åkervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åkervägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna välplanerade 2:a med stambytt badrum, fantastiskt kök och generöst vardagsrum.

Med fräscha ytskikt och härliga sociala ytor blir detta den perfekta lägenheten för dig som bara vill flytta in och njuta av vad bostaden och området har att erbjuda.

Brf Ängen har genomgått alla de stora renoveringar som stambyte, takrenoveringar och fönsterbyte. Belägen i idylliskt område med hästhagar och vacker natur runt knuten samtidigt ligger utmärkta kommunikationer och affär ett stenkast bort. Föreningen har även kolonilotter, övernattningslägenhet samt samlingslokal som boende kan hyra. Ribby är en av de populäraste områdena i Västerhaninge tack vare närheten till natur och utmärkta förskolor. Västerhaninge är ett område som är på frammarsch som ständigt utvecklas och byggs ut. Idag finns allt man behöver i Västerhaninge C som banker, apotek, vårdcentral, Systembolag och restauranger mm.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration