Åkervägen 31 / Västerhaninge / Haninge

Optimalt planerad tvåa på en halv trapp!

Slutpris
1 535 000 kr
Boarea
62.5 kvm
Avgift
4 662 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på åkervägen såldes av oss 2019-10-23. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på åkervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Visning inställd onsdag 23/10 kl. 17.30-18.00! Två rum och kök på populär adress i Ribby! Här bor du bekvämt på en halv trapp utan insyn och med härlig balkong mot grönområde och skog. Lägenheten är i genomgående mycket fint skick med renoverat kök i lantlig stil med gott om förvaring och bänkytor, här finns även plats för matbord med härligt ljusinsläpp.

Genomgående i hela bostaden finns slitstarkt parkettgolv och ljusa ytskikt. I den stora hallen finns både avhängningsmöjligheter och en praktisk klädkammare. Badrummet har stambytts under 2009 med klinkergolv och kaklade väggar.

Både sovrum och vardagsrum är väl tilltaget och båda rummen erbjuder stora fönsterpartier utbytta 2014 med härlig utsikt mot rofyllt grönområde. Från sovrummet når du även balkongen. I huset finns både förråd, tvättstuga och föreningens trevliga föreningslokal som kan bokas för privata evenemang och som även har en uthyrningsdel till gäster.

Varmt välkomna på visningen av detta optimala boende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Västerhaninge

Västerhaninge är en fantastisk ort ca en halvtimme söder om Stockholm C. Här kan man njuta av närheten till underbara natur-och strövområden samtidigt som kommunikationerna till innerstan och Nynäshamn är alldeles utmärkta. Västerhaninge C erbjuder en småstadskänsla med lokala butiker, bageri och allt man kan behöva.

Centrum med allt man behöver

Västerhaninge har ett stort utbud av service. Västerhaninge Centrum är beläget nära pendeltågstationen med matvarubutiker, specialbutiker, post, banker, apotek, bibliotek och systembolag. Ute i bostadsområdena finns flera närbutiker. Åby har ett litet centrum med flera butiker.

Rekreation och fritid

I Västerhaninge finns Hanvedens idrottsplats med bollplaner, löparbana och ishall. Vid idrottsplatsen finns spårcentral med elljusspår. I norr öppnar sig Hanvedens orörda skogar som är av riksintresse när det gäller natur- och friluftsliv. Norr om idrottsplatsen ligger Nytorps ängar med ett flertal bollplaner. Österut ligger Blåkulla ridanläggning. Närhet finns även till Årsta havsbad som man smidigt kan ta sig till med buss eller bil. Här kan man njuta av utmärkta badstränder med kiosker, restauranger och allt som hör skärgården till.

Kommunikation

Från Västerhaninge kommer man snabbt och smidigt ut på 73:an/Nynäsvägen och med bil tar det ca 20 minuter in till stan. Från Västerhaninge C, som ligger en kort promenad bort, finns ett flertal busslinjer samt pendeltåg. Med tåget tar det ca 30 minuter in till stan.

Skola, barn- och äldreomsorg

I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Berga naturbruksgymnasium har inriktning jord, hästhållning, miljö- och naturvård. Västerhaninge sjukhem ligger nära centrum. Parkvillan är ett servicehem för äldre.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.