Åkervägen 8

Åkervägen 8

Slutpris

1 730 000 kr


Ribby— Västerhaninge— Haninge

Åkervägen 8


Slutpris
1 730 000 kr

Ribby— Västerhaninge— Haninge

Totalrenoverad 2,5:a med uteplats i populära Ribby!

Varmt välkomna till denna totalrenoverade 2,5:a belägen endast en halv trappa ner i idylliskt område med vacker natur utanför porten! Här finner man ett bekvämt boende med nytt badrum, fantastisk uteplats och generöst vardagsrum. I samma port finns tillhörande förråd och parkeringen sker smidigt på gatan genom parkeringstillstånd från föreningen.

Lägenheten har ett genomgående generöst ljusinsläpp och köket inbjuder till matlagning och trevliga middagar. Från uteplatsen finns utsikt över den välskötta innergården som bland annat bjuder på en trevlig lekplats, körsbärsträd, äppelträd och ett mäktigt kastanjeträd. Man kan smidigt ta sig till Årsta Havsbads vackra omgivningar och bad samtidigt som det finns utmärkta kommunikationer in till stan.

Brf Ängen har genomgått alla de stora renoveringar som stambyte, takrenoveringar och fönsterbyte. Belägen i idylliskt område med hästhagar och vacker natur runt knuten samtidigt ligger utmärkta kommunikationer och affär ett stenkast bort. Föreningen har nya grillplatser på gårdarna, och erbjuder även kolonilotter utanför fastigheten som boende kan hyra. Ribby är ett av de populäraste områdena i Västerhaninge tack vare närheten till natur och utmärkta förskolor. Västerhaninge är ett område som är på frammarsch som ständigt utvecklas och byggs ut. Idag finns allt man behöver i Västerhaninge C som banker, apotek, vårdcentral, Systembolag och restauranger mm.

Välkommen hem!


Boarea
55 kvm
Avgift
55 834 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 av 4
Såld
2019-10-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.