Åkervägen 13, 1tr

Åkervägen 13, 1tr

Slutpris

1 850 000 kr


Ribby— Västerhaninge— Haninge

Åkervägen 13, 1tr


Slutpris
1 850 000 kr

Ribby— Västerhaninge— Haninge

Optimalt planerad tvåa på en halv trapp!

Endast en halv trappa upp på Åkervägen 13 finns nu möjligheten att förvärva en optimalt planerad, modern, och ljus lägenheten där det bara är att ställa in favorit möblerna och börja bo. Denna tvårummare är smakfullt renoverad och erbjuder ett boende i högsta klass. Bostaden präglas av ett genomgående högt skick och optimal planlösning, renoverat kök, stambytt badrum samt en härlig balkong och vackert ljusinsläpp.

Brf Linden är en mycket populär bostadsrättsförening i Ribby där bostäderna sällan är till salu. Här bor du på Åkervägen med såväl grönskande natur som mataffär och kommunikationer bredvid bostaden, dessutom med ett bekvämt promenadavstånd till Västerhaninge centrum. Här finns även matbutiker, restauranger och kommunikationer vilket gör livet enklare för hela familjen.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
63 kvm
Avgift
3 999 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2021-04-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.