Björkstigen 6 / Västerhaninge / Haninge

Topprenoverad 2:a med balkong i soligt läge!

Boarea
53 kvm
Avgift
3 813 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2019-05-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björkstigen såldes av oss 2019-05-07. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Björkstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I centrala Västerhaninge, på bekvämt avstånd till affär, service och kommunikation, finns denna stilrena och topprenoverade 2:a med genomtänkt planlösning och balkong i soligt läge. Här finns ett rymligt, stambytt, helkaklat och renoverat badrum, snyggt och generöst kök med utmärkt maskinell utrustning, goda förvaringslösningar i garderober samt en väl tilltagen sovrumsdel och vardagsrum som rymmer såväl matplats som vardagsrumsmöblemang. På den södervända balkongen med utsikt över innergården njuter du av solen hela dagen.

Brf Stigarna bildades 2008 och är en förening bestående av 381 lägenheter. Inom föreningen finns förråd, flera tvättstugor samt härliga innergårdar med lekplatser, parkbänkar och grillmöjligheter. Föreningen har i etapper installerat bergvärme vilket kommer att sänka driftskostnaderna ytterligare.

Lägenheten är bekvämt belägen på en mycket populär adress med endast 3 minuters promenadavstånd till Västerhaninge Centrum som erbjuder närservice som bank, mataffär, flera restauranger, bibliotek och apotek. 50 meter utanför porten finns Åby centrum med bl.a. livsbutik, fotbolls och tennisplan. Gott om natur och strövområden finns och flertal idrotts samt ridanläggningar står till ditt förfogande. Perfekta kommunikationer erbjuds med bussar strax intill bostaden samt pendeltågstrafik som med kvartstrafik tar dig till Stockholms Central (ca 30 min) och Nynäshamn.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration