Blomsterrundan 4 / Västerhaninge - Jägartorp / Västerhaninge / HANINGE

Charmig villa med fantastisk trädgård och underbart läge!

Slutpris
4 100 000 kr
Boarea/biarea
108/108 kvm
Driftkostnad
31 484 kr/år
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-08-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Blomsterrundan såldes av oss 2018-08-15. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Blomsterrundan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge - Jägartorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Blomsterrundan 4 som har ett suveränt läge som gränsar mot allmänning och milsvida skogar och vandringsleder! Direkt från tomten når man Hanvedens naturområde där man kan promenera, plocka blåbär och svamp eller åka skidor på vintern, till bland annat Örans sjö för ett skönt sommardopp eller skridskoåkning.

Huset är disponerat på ett plan med källare och har ett garage med praktisk ingång direkt till huset. I vardagsrummet finns öppen planlösning mot köket och tack vare de generösa ytorna i kombination med den öppna spisen, skapas naturliga mingelutrymmen med plats för hela familjen och långa familjemiddagar. Ljusinsläppet är fantastiskt från tidig förmiddag till sena eftermiddagar. På övre plan finns även tre rymliga sovrum, stor hall, badrum och gäst WC.

På källarplanet finns både groventré samt ingång från garaget och här finns oändliga möjligheter till använda de många utrymmena. Här finns ett praktiskt hobbyrum som passar perfekt för att valla skidorna i. En matkällare som kan användas för att förvara syltburkar liksom vinflaskor. Ett stort rum som kan användas som sovrum eller kontor. En gillestuga med golvvärme som passar utmärkt som sovrum för tonåringen. Stor tvättstuga med duschkabin och WC samt det gamla pannrummet som kan göras om till en spaavdelning med bastu. Dessutom finns både förråd och klädkammare med extra plats för förvaring.

Trädgården är en oas med bland annat björnbär, vackra blommor och fruktträd som uppmuntrar den med gröna fingrar att spendera ledig tid i trädgårdens alla delar. Den stora, trädäckade altanen är placerad i absolut harmoni med dammen, den ostörda utsikten över den mäktiga skogen samt den prunkande trädgården. På heta sommardagar kan man söka sig till skuggan av den vackra eken vid friggeboden för avnjuta grillmiddagar och trevliga fikastunder. Tack vare sitt soliga läge så smälter snön snabbt och man kan sätta igång tidigt på året med att plantera och planera trädgården. Vid tomtgränsen börjar Hanvedens vidsträckta naturområde och på vårkanten dyker de vilda och vackra blåsipporna upp.

Stora investeringar har gjorts på huset såsom nytt värmesystem, fönsterbyte, dränering, fiberindragning och takbyte. I övrigt föreligger ett generellt moderniseringsbehov.

Fastigheten har ett idylliskt läge för barnfamiljen på lugn gata med närhet till Västerhaninge C, matbutik, ett flertal skolor och en utmärkt lekpark med skateboardramp ligger alldeles i närheten.

Varmt välkomna med ert intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration