Fållbrunnavägen 31 / Västerhaninge / Haninge

Charmig fastighet i idylliskt, sjönära läge

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
79 kvm
Driftkostnad
10 010 kr/år
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-07-20
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på fållbrunnavägen såldes av oss 2018-07-20. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på fållbrunnavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av fållbrunnavägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Fållbrunnavägen 31 erbjuds detta lugna och fridfulla boende som består av två underbara faluröda stugor om ca 40 kvm vardera fördelat på 6 rok, varav 4 sovrum.
Husen är beläget på en härlig natur- och bergstomt om 3897kvm med högt ogenerat läge i slutet på väg.
Ca 200 meter till brygga, bad och båtplatser på Östnora havsbad och Östnora båtklubb.

Njut av de fina uteplatserna i bra sollägen och den rogivande naturen. En idyll att trivas i, oavsett om det är på fritiden eller året om.

Inom 10 min med bil nås Västerhaninge Centrum med brett serviceutbud, flertal skolor och fritidsaktiviteter. Här finns även utmärkta kommunikationer till kommunens övriga delar och pendeltåg som inom 30 min tar dig till Stockholm Central.

För den golfintresserade finns flera anläggningar i närheten och den hästintresserade har flertal ridhus att tillgå. Ca 200 meter till Horsfjärden med mysiga badvikar vid Söderby Brygga och Östnora lämpar sig även för dig med båtintresse.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration