Gränsvägen 48 (del av)

Gränsvägen 48 (del av)

Slutpris

2 260 000 kr


Västerhaninge— HANINGE

Gränsvägen 48 (del av)


Slutpris
2 260 000 kr

Västerhaninge— HANINGE

Centralt belägen trädgårdstomt om 1362 kvm

Välkommen till en unik chans att förvärva en av få villatomter som kan erbjudas mitt i centrala Västerhaninges villaidyll. Denna plana trädgårdsfastighet om 1362 kvm står redo att bebyggas med maximalt 1/5 av tomtens yta.
På fastigheten finns en 12 kvm äldre men välbehållen gäststuga med mysig vedspis. På tomten finns även flera odlingslådor, mindre sandlåda och en äldre, dekorativ handpump samt en fin uteplats med vindskydd, lämpad för grillaftnar med trevligt sällskap.
V/A och el anslutningskostnader tillkommer såväl som kostnader för bygglov och ev fiberindragning mm. Utfart är mest lämpad med placering mot Gränsvägen.

Fastigheten, placerad i närheten av Västerhaninge bygdegård, utmärker sig med sitt centrala läge, mitt i Västerhaninges villa idyll med närhet till både Ribby förskola och Ribby grundskola samt utsökta kommunikationer som inom 30 min tar dig till Stockholms storstadsbrus. Det är mindre än 1 km till Västerhaninge Centrum med brett serviceutbud och för den hästintresserade finns Blåkulla ridanläggning endast ett par hundra meter bort.
Flertal golfanläggningar ligger i närheten såväl som idrottsanläggningar och härliga badupplevelser erbjuds vid Årsta havsbad.

Varmt välkommen för en upplevelse på plats och en unik köpchans!


Tomtarea
1 362 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Haninge Ribby 2:577
Såld
2017-09-15

Mäklarhuset Haninge

Denna tomt på Gränsvägen 48 (del av) såldes av oss 2017-09-15. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.