Gränsvägen 26 / Västerhaninge / Haninge

Stambytt 3:a med balkong i härligt västerläge!

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
83 kvm
Avgift
5 314 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gränsvägen såldes av oss 2018-08-06. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Gränsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Möjlighet finns till snabbt tillträde! Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a med ett av områdets bästa lägen! Här finns närhet till allt med ett stenkast till affär, utmärkta kommunikationer och vacker natur. Belägen i populär och välskött förening där stambyte har gjorts och föreningen erbjuder bekvämligheter såsom fri boendeparkering, festlokal, bastu, gym och välutrustad tvättstuga som ligger i samma hus som lägenheten.

Balkongen har ett helt fantastiskt västerläge och ligger helt insynsskyddad tack vare det vackra skogspartiet som bäddar in föreningens hus. Lägenheten bjuder även på ett generöst, helkaklat badrum, välplanerat kök samt en stor hall och goda förvaringsmöjligheter. Till lägenheten hör såväl källarförråd och matkällare. Båda sovrummen är väl tilltagna och plats finns för såväl stor säng som förvaring.

Belägen högst upp i huset och utanför dörren finns en utmärkt lekplats och föreningens välskötta innergård.

Med sitt fantastiska läge och omgivning är detta en chans som inte går att missa!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration