Huggarvägen 52 / Västerhaninge / Haninge

4:a med utmärkt läge & balkong. Uthyrningsmöjlighet med 2 entréer!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
5 721 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Huggarvägen såldes av oss 2018-08-09. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Huggarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Endast 2 tr upp med ett utmärkt läge och balkong i sydost finns nu denna välplanerade 4:a med uthyrningsdel och två entréer. Lägenheten har två stora sovrum och ett mindre sovrum, ljust och luftigt vardagsrum med ingen insyn samt fransk balkong. Från det stora sovrummet kommer man ut till den stora balkongen i sydost med utsikt över innergård med lekplats. Det finns två stycken fräscha badrum som är nyligen renoverade från stambytet, en rymlig klädkammare och ett stort kök med plats för ca 4-6 personer. Här finns stora möjligheter att kunna bo väldigt billigt pga uthyrningsmöjligheten.

Varmt välkommen till Huggarvägen 52!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration