Huggarvägen 37 / Västerhaninge / Haninge

Rymlig 2:a med stambytt badrum 2017

Slutpris
1 325 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
4 506 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2018-02-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Huggarvägen såldes av oss 2018-02-07. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Huggarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTERAT PRIS!! Unikt tillfälle - först till kvarn!!
ENDAST 1 tr upp i låghus och ett stenkast från bekvämligheter, bra kommunikationer och övrig service finns nu denna välbelägna 2:a (kan nyttjas som 3:a) med gott om framtidspotential för rätt köpare. Lägenheten är både välplanerad och rymlig samt lämpar sig bäst för dig som med enkla medel önskar prägelsätta ditt boende efter egen smak. Badrummet är renoverat och stambytt 2017. I övrigt dispnerar bostaden över rymligt kök med nyare maskinell utrustning, stor matplatsyta, ljust vardagsrum, sovrum som rymmer dubbelsäng. Bra förvaringsytor finns i bl.a separat klädkammare. Härlig balkong med inglasning finns samt därutöver fransk balkong.
Bostaden är bekvämt belägen i Västerhaninge/Ribby med härlig bär och svampskog inpå knuten. Flertal golf och ridanläggningar ligger strax intill och det är inte långt till Årsta Havsbad för ett härligt sommarbad. På kort gångavstånd nås Västerhaninge Centrum med brett serviceutbud samt pendeltåg som inom 30 min tar dig till Stockholms Central.

Brf Berget i Västerhaninge HSB är en betrodd förening med 287 lägenheter totalt. Inom den välordnade föreningen finns parkeringsplatser och garageplatser. Till samtliga lägenheter hör ett förråd och fräscha samt renoverade tvättstugor med internetbokning står till ditt förfogande. Innergårdarna erbjuder lekplatser, grillplatser och en föreningslokal finns för anordnande av privata festligheter. Både fotbollsplan och boulebana finns!

Inflyttning möjlig snarast!
Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration