Huggarvägen 22 / Västerhaninge / Haninge

3:a med chans till uthyrningsdel!

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
5 744 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2018-06-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Huggarvägen såldes av oss 2018-06-21. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Huggarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Huggarvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finner du en 3:a med optimal planlösning som gör att möjligheterna är många till att skapa ditt eget drömboende!

Genomgående ljus och trevlig bostad med två till tre sovrum och två stambytta badrum med smakfulla materialval gör bostaden perfekt att kunna växa i. Finns även chans till att ha en uthyrningsdel med separat entré.

Brf Berget i Västerhaninge HSB är en betrodd förening med 287 lägenheter totalt. Inom den välordnade föreningen finns parkeringsplatser och garageplatser. Till samtliga lägenheter hör ett förråd och fräscha samt renoverade tvättstugor med internetbokning står till ditt förfogande. Innergårdarna erbjuder lekplatser, grillplatser och en föreningslokal finns för anordnande av mindre festligheter. Både fotbollsplan och boulebana finns!

Lägenheten är bekvämt belägen i Västerhaninge/Ribby med härlig bär och svampskog inpå knuten. Flertal golf och ridanläggningar ligger strax intill och det är inte långt till Årsta Havsbad för ett härligt sommarbad. På kort gångavstånd nås Västerhaninge Centrum med brett serviceutbud samt pendeltåg som inom 30 min tar dig till Stockholms Central.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration