Huggarvägen 31

Huggarvägen 31

Slutpris

1 850 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Huggarvägen 31


Slutpris
1 850 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Topprenoverad trea i populärt område!

Extravisning söndag 6/10 kl. 13-13.30! Topprenoverad trea med uthyrningsdel på populära Huggarvägen! Här finner ni en bostad där ingenting har lämnats åt slumpen i ett mycket barnvänligt och trevligt område. Lägenheten präglas av riktigt snygga materialval och en genomgående mycket hög standard. Bostaden disponeras idag som 3 rok men går med enkla medel att antingen göra om till 4 rok eller ha en uthyrningsdel tack vare de dubbla ingångarna.

Hela lägenheten har varsamt renoverats med ett mycket snyggt kök i vinkel med både gott om förvaring och en stor matplats. Genomgående i hela bostaden finner ni snygga armaturer i form av spotlights och led-belysning för en extra lyxig känsla. Golven är genomgående parkett och väggarna är ljust målade. Lägenhetens båda badrum har stambytts och håller en hög standard med klinkergolv och kaklade väggar, det ena med badkar och det andra med dusch.

Detta är bostaden för dig som sätter höga krav på ditt boende och som varken vill kompromissa med funktion eller stil. Varmt välkomna på visning av denna topprenoverade bostad.


Boarea
81 kvm
Avgift
6 064 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-18

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på huggarvägen såldes av oss 2019-10-18. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på huggarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.