Huggarvägen 31 / Västerhaninge / Haninge

Topprenoverad trea i populärt område!

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
6 064 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på huggarvägen såldes av oss 2019-10-18. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på huggarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Extravisning söndag 6/10 kl. 13-13.30! Topprenoverad trea med uthyrningsdel på populära Huggarvägen! Här finner ni en bostad där ingenting har lämnats åt slumpen i ett mycket barnvänligt och trevligt område. Lägenheten präglas av riktigt snygga materialval och en genomgående mycket hög standard. Bostaden disponeras idag som 3 rok men går med enkla medel att antingen göra om till 4 rok eller ha en uthyrningsdel tack vare de dubbla ingångarna.

Hela lägenheten har varsamt renoverats med ett mycket snyggt kök i vinkel med både gott om förvaring och en stor matplats. Genomgående i hela bostaden finner ni snygga armaturer i form av spotlights och led-belysning för en extra lyxig känsla. Golven är genomgående parkett och väggarna är ljust målade. Lägenhetens båda badrum har stambytts och håller en hög standard med klinkergolv och kaklade väggar, det ena med badkar och det andra med dusch.

Detta är bostaden för dig som sätter höga krav på ditt boende och som varken vill kompromissa med funktion eller stil. Varmt välkomna på visning av denna topprenoverade bostad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Västerhaninge

Västerhaninge är en fantastisk ort ca en halvtimme söder om Stockholm C. Här kan man njuta av närheten till underbara natur-och strövområden samtidigt som kommunikationerna till innerstan och Nynäshamn är alldeles utmärkta. Västerhaninge C erbjuder en småstadskänsla med lokala butiker, bageri och allt man kan behöva.

Centrum med allt man behöver

Västerhaninge har ett stort utbud av service. Västerhaninge Centrum är beläget nära pendeltågstationen med matvarubutiker, specialbutiker, post, banker, apotek, bibliotek och systembolag. Ute i bostadsområdena finns flera närbutiker. Åby har ett litet centrum med flera butiker.

Rekreation och fritid

I Västerhaninge finns Hanvedens idrottsplats med bollplaner, löparbana och ishall. Vid idrottsplatsen finns spårcentral med elljusspår. I norr öppnar sig Hanvedens orörda skogar som är av riksintresse när det gäller natur- och friluftsliv. Norr om idrottsplatsen ligger Nytorps ängar med ett flertal bollplaner. Österut ligger Blåkulla ridanläggning. Närhet finns även till Årsta havsbad som man smidigt kan ta sig till med buss eller bil. Här kan man njuta av utmärkta badstränder med kiosker, restauranger och allt som hör skärgården till.

Kommunikation

Från Västerhaninge kommer man snabbt och smidigt ut på 73:an/Nynäsvägen och med bil tar det ca 20 minuter in till stan. Från Västerhaninge C, som ligger en kort promenad bort, finns ett flertal busslinjer samt pendeltåg. Med tåget tar det ca 30 minuter in till stan.

Skola, barn- och äldreomsorg

I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Berga naturbruksgymnasium har inriktning jord, hästhållning, miljö- och naturvård. Västerhaninge sjukhem ligger nära centrum. Parkvillan är ett servicehem för äldre.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.