Huggarvägen 18

Huggarvägen 18

Slutpris

1 450 000 kr


Ribby— Västerhaninge— Haninge

Huggarvägen 18


Slutpris
1 450 000 kr

Ribby— Västerhaninge— Haninge

Tvåa med stor potential att bli en trea!

Tvåa på bottenvåning som med enkla medel kan bli en trea på populära Huggarvägen i Västerhaninge. Här finner du en lägenhet med stor potential att bli ett riktigt drömboende med låg månadskostnad.

Bostaden är belägen på bottenvåning med dubbla balkonger och stora fönster som skapar ett vackert ljusinsläpp. Dess 70 kvadratmeter erbjuder stora öppna ytor, stambytt badrum och ett jättefint läge i grönskande område.

Lägenheten disponeras över två rum och kök där det stora sovrummet kan delas av till två stycken rum i bra storlek samtidigt som du har vardagsrum och kök i öppen planlösning. Bostaden är belägen i Brf Berget som är en mycket välskött och omtyckt förening nära grönskande omgivningar, kommunikationer och serviceutbud.

Missa inte chansen att skapa ditt drömboende där endast fantasin sätter gränser. Inom föreningen finns endast två lägenheter i denna storlek.
Varmt välkomna på visning!


Boarea
70 kvm
Avgift
4 571 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2020-11-21

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på huggarvägen såldes av oss 2020-11-21. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på huggarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.