Jägartorpsvägen 4A / Västerhaninge / Haninge

Villa belägen i barnvänligt och populärt område!

Slutpris
3 550 000 kr
Boarea/biarea
72/72 kvm
Driftkostnad
25 700 kr/år
Tomtarea
802 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-09-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Jägartorpsvägen såldes av oss 2018-09-07. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Jägartorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jägartorpsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Jägartorpsvägen 4A ligger belägen i närhet till det mesta samtidigt som man bor mitt i familjeidyllen.

Innanför dörren finner man en välplanerad villa med två sovrum, nyrenoverat badrum 2017, vardagsrum med den mysiga täljstenskaminen samt ett rymligt fräscht kök med utgång till den fantastiska altanen.
En trappa ner hittar vi källarvåningen som bjuder på en gillestuga, badrum, matkällare, tvättstuga och två förrådsutrymmen som har stor potential.
Utanför huset har vi ett garage, dubbel carport, utstuga som är påbörjad invändigt och en vacker trädgård med stor potential för den med gröna fingrar. Här kan man också avnjuta de härliga sommardagarna på den fantastiska altanen med ett uterum för den som vill trotsa regnet.

Med mindre än 1 km bort finns Västerhaninge Centrum med pendeltåg och ett brett serviceutbud som exempelvis flertal livmedelsbutiker, restauranger, systembolag, gym och banker. Barnen tar sig på tu man hand till skolan och mycket god barnomsorg finns i området med allt från förskola till högstadium. Utmärkta kommunikationer erbjuds och inom 30 minuter nås Stockholm City oavsett om du åker bil eller pendeltåg. Inom gångavstånd nås flertal naturupplevelser och fritidsaktiviteter. I närområdet finns golfanläggningar, ridhus och idrottsplatser och det är en mindre cykeltur bort till Årsta Havsbad för ett sommardopp eller härlig skridskoåkning vintertid.

Varmt välkommen till ett unikt tillfälle och en upplevelse på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration