Kvartärvägen 73 / Västerhaninge / Haninge

Gavelradhus för dig med höga krav!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
94 kvm
Avgift
6 936 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-13
Bostaden är såld!

Denna radhus på Kvartärvägen såldes av oss 2019-05-13. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Kvartärvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mitt i idylliska Åbylund intill utmärkta kommunikationer, förskola och vacker natur finns nu, för dig med höga krav på ditt boende, detta mycket stilfulla och genomgående renoverade bostadsrättsradhus om 4 rok med bekväma vistelseytor utomhus.
Radhuset som är renoverat 2013/ 2017 är disponerat på två plan med en väl genomtänkt planlösning. På entréplan finns badrum, modernt kök och luftigt vardagsrum med utgång till en fantastisk uteplats med generöst trädäck. På övre plan finns tre sovrum, rymlig klädkammare och ytterligare ett stort badrum, renoverat 2017. Från ett sovrum finns dessutom en härlig balkong.

I detta välplanerade radhus ryms hela familjen och barnen har naturen och flera lekplatser alldeles i närområdet. Ett flertal skolor och förskolor finns att välja bland, däribland Åby förskola endast 100 meter bort från bostaden. En kort promenad bort finns Västerhaninge C med brett serviceutbud bestående av bl.a. mataffärer, apotek, systembolag, mysiga caféer och pendeltågsstation.
Bussar trafikerar endast 50 m bort och det tar enbart ca 30 min till Stockholm C oavsett om du tar pendeltåg eller bil.
Underbar natur breder ut sig kring bostadsområdet med härliga skogar, stigar och strövområden och på cykelavstånd nås Årsta Havsbad för ett härligt sommardopp.

Brf Åbylund bildades 2003 och består av 322 lägenheter. Till lägenheterna hör ett förråd om ca 6-8 kvm och tomtytan runt huset upplåts med nyttjanderätt. Inom föreningen finns en stor och nyetablerad lekplats, tvättstugor, bastu samt föreningslokal. Både garage och parkeringsplatser finns. TV (ComHem basutbud) samt Bredband (Ownit) ingår i månadsavgiften.

Varmt välkommen med ditt intresse till en unik köpchans!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration