Sök Meny
Såld

HANINGE / Västerhaninge / Mejselgränd 10

Kedjehus med stort potential i Västerhaninge Centrum

Med ett av områdets bästa lägen, längst bort i slutet av en återvändsgränd och ett stenkast från skolor, barnomsorg, service och utmärkta kommunikationer, finns detta välplanerade kedjehus med äldre standard till försäljning. Kedjehuset rymmer den stora familjen och erbjuder ett bra arbetskök, två stycken badrum, tvättstuga, 5-6 sovrum finns att tillgå samt därutöver bra umgängesytor både ute och inne. Bekvämt garage finns samt därutöver uppställningsplats för flera fordon och generösa förrådsutrymmen för avställning och förvaring.
Den generösa trädgårdstomten med ett utmärkt läge har solmöjlighet hela dagen och erbjuder stora umgänges och lekytor. Både lekstuga och växthus finns.
Kedjehuset är välplanerat och lämpar sig bäst för familjen som önskar prägelsätta sitt egna boende då moderniseringsbehov samt även visst renoveringsbehov föreligger.

På bekvämt avstånd finns Västerhaninge Centrum med ett brett serviceutbud som exempelvis flertal livmedelsbutiker, restauranger, systembolag, gym, banker mm. Utmärkta kommunikationer finns såväl som motorväg som inom 30 minuter tar dig till Stockholm City oavsett om du åker bil eller pendeltåg. Inom gångavstånd nås flertal naturupplevelser och fritidsaktiviteter. I närområdet finns golfanläggningar, ridhus och idrottsplatser och det är en mindre cykeltur bort till Årsta Havsbad för ett sommardopp eller härlig skridskoåkning vintertid.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Sponsrade länkar
HANINGE / Västerhaninge
Mejselgränd 10
Slutpris: 3 950 000 kr
Boarea: 149 kvm
Driftkostnad: 27 673 kr/år
Tomtarea: 745 kvm
Rum: 7 rum, varav 6 är sovrum
Såld: 2017-03-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Västerhaninge / Mejselgränd
  • Förbättra läget med insynsskydd
    Förbättra läget med insynsskydd

    Att rama in sin trädgård och skapa insynsskydd ger en avskildhet som skapar just det lugn och ro som många av oss längtar efter. Här är några enkla förslag!

  • Sju sätt att renovera miljövänligt!
    Sju sätt att renovera miljövänligt!

    Lär dig renovera miljövänligt. Det är verkligen inte lätt att göra medvetna val när man ska renovera hemma. Här är sju kloka råd på vägen.