Murslevsgränd 10 / Västerhaninge / Haninge

Välvårdat kedjehus med garage & suveränt läge!

Slutpris
4 350 000 kr
Boarea
145 kvm
Driftkostnad
37 389 kr/år
Tomtarea
532 kvm
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2017-03-29
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Murslevsgränd såldes av oss 2017-03-29. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Murslevsgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På denna lugna och familjära återvändsgränd, ett stenkast från skolor, barnomsorg, service och utmärkta kommunikationer, söker detta välplanerade och välvårdade kedjehus nya ägare. Härliga villafaciliteter erbjuds så som garage, braskamin, bastu och härliga uteplatser delvis under tak. Förutom möjligheten med upp till 6 st rymliga sovrum erbjuder denna planlösning generösa umgängesytor för den moderna och sociala familjen.
Bekvämt garage finns samt därutöver uppställningsplats för flera fordon och generösa förrådsutrymmen.
Den generösa trädgårdstomten med ett utmärkt läge erbjuder sol hela dagen. odlingslådor och stora umgänges och lekytor.

På bekvämt avstånd finns Västerhaninge Centrum med ett brett serviceutbud som exempelvis flertal livmedelsbutiker, restauranger, systembolag, gym, banker mm. Utmärkta kommunikationer finns såväl som motorväg som inom 30 minuter tar dig till Stockholm City oavsett om du åker bil eller pendeltåg. Inom gångavstånd nås flertal naturupplevelser och fritidsaktiviteter. I närområdet finns golfanläggningar, ridhus och idrottsplatser och det är en mindre cykeltur bort till Årsta Havsbad för ett sommardopp eller härlig skridskoåkning vintertid.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn