Murslevsgränd 7 / Västerhaninge / Haninge

Kedjehus med omtalad trädgård!

Slutpris
4 300 000 kr
Boarea
149 kvm
Driftkostnad
31 950 kr/år
Tomtarea
536 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2017-10-11
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Murslevsgränd såldes av oss 2017-10-11. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Murslevsgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

För dig med drömmen om den perfekta trädgården finns nu detta välplanerade och familjärt belägna kedjehus beläget i en lugn återvändsgränd till försäljning. Du möts utav ljusa kulörsättningar, två badrum, ett välplanerat kök samt underbara sociala ytor som smälter samman på ett harmoniskt sätt och förenas med den helt bedårande trädgården där etablerade blommor, klätterväxter, fruktträd och buskar samsas med stensatta rabattgångar. Upp till 5 sovrum finns att tillgå med möjlighet till 6 st. De stora arbetena är redan genomförda så som nytt tak, nya fönster och målad panel. Villadrömmen gör sig fullkomlig med ett generöst garage med verkstadsdel och plats för flertal fordon utanför samt stort förråd.

På bekvämt avstånd finns Västerhaninge Centrum med ett brett serviceutbud som exempelvis flertal livmedelsbutiker, restauranger, systembolag, gym, banker mm. Barnen tar sig på tu man hand till skolan och mycket god barnomsorg finns i området. Utmärkta kommunikationer finns såväl som motorväg 73 som inom 30 minuter tar dig till Stockholm City oavsett om du åker bil eller pendeltåg. Inom gångavstånd nås flertal naturupplevelser och fritidsaktiviteter. I närområdet finns golfanläggningar, ridhus och idrottsplatser och det är en mindre cykeltur bort till Årsta Havsbad för ett sommardopp eller härlig skridskoåkning vintertid.

Varmt välkommen till en unik köpchans!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn