Sök Meny
Såld

Haninge / Västerhaninge - Västerhaninge - Jägartorp / Norrskogsvägen 35

Unika 150 kvm i centrala Västerhaninge!

Uppförd 2001 finns nu, för dig med höga krav på ditt boende, denna unika villa om 150 kvm till försäljning. Fastighetens tomt är en av områdets största med sina 628 kvm och gränsar mot allmänning. Tomten, med barnvänligt staket runt om, erbjuder härligt plana gräsytor och hela tre trädäckade altaner finns att nyttja. Förutom carport finns här ett stort förråd, friggebod och ett mindre växthus. Villan med sina 8 rum har definitivt plats för den stora familjen. Här finns två badrum, ett stort kök med köksö, en underbar matsal med plats för upp till 10 personer samt ett generöst vardagsrum med braskamin. Goda förvaringslösningar finns såväl som en väl genomtänkt planlösning.

Ett par hundra meter bort finns Västerhaninge Centrum som erbjuder flertal restauranger samt allt från sjukvård till systembolag och pendeltågskommunikation som inom 30 min tar dig till Stockholms storstadsbrus eller till skärgården i Nynäshamn.
I området finns omtyckt barnomsorg och skolor upp till årskurs 9. Fritiden berikas med naturupplevelser i både skog och hav och flertal idrottsanläggningar finns att tillgå såväl som ridhus och ishall.

Varmt välkommen till ett unikt tillfälle och en upplevelse på plats!

Sponsrade länkar
Haninge / Västerhaninge / Västerhaninge - Jägartorp
Norrskogsvägen 35
Slutpris: 5 100 000 kr
Boarea: 150 kvm
Driftkostnad: 33 570 kr/år
Tomtarea: 628 kvm
Rum: 8 rum (5 sovrum)
Såld: 2017-05-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Stockholm / Västerhaninge / Norrskogsvägen