Nynäsvägen 235 / Västerhaninge / Haninge

Välplanerad tegelvilla med dubbelgarage och underbart läge!

Slutpris
4 100 000 kr
Boarea/biarea
93/93 kvm
Driftkostnad
18 200 kr/år
Totalareal
1 275 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-09-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Nynäsvägen såldes av oss 2018-09-04. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Nynäsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna til denna välplanerade tegelvilla som är belägen i barnvänliga och populära Ribby i Västerhaninge! Välskött hus med ett generöst dubbelgarage och en underbar trädgård där den med gröna fingrar kan sysselsätta sig året om.

Disponerad på två plan, finns här allt en barnfamilj kan behöva. Generösa sovrum, välplanerat kök samt härligt vardagsrum med öppen spis och hög mysfaktor. Det finns gott om sociala ytor för hela familjen att umgås på såväl inomhus som utomhus. Den prunkande trädgården bäddar in uteplatserna där man ostört kan njuta av långa familjemiddagar på sena sommarkvällar och tomten inbjuder till lek där barnen på sommaren kan spela fotboll och mycket mer på den plana gräsmattan och på vintern finns möjligheten till en liten pulkabacke från kullen bakom huset.

Idylliskt belägen i populärt område i Västerhaninge med närhet till utmärkta förskolor, kommunikationer och vackra strövområden. Västerhaninge C erbjuder allt man kan behöva med pendeltågsstation, mataffärer, banker, apotek och Systembolag mm.

Välkommen till hem där hela familjen kan växa och verkligen trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration