Plöjarvägen 62 / Västerhaninge / Haninge

Sällsynt enplanare med bastu & garage!

Slutpris
4 070 000 kr
Boarea
116 kvm
Driftkostnad
36 800 kr/år
Tomtarea
272 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-10-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Plöjarvägen såldes av oss 2017-10-18. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Plöjarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett unikt gavelläge ligger detta sällsynta och friliggande kedjehus med stora sociala ytor, bastu och garage i länga. Här erbjuds välplanerade och stilrena ytor med upp till fyra sovrum, två st badrum, tvättstuga, walk in closet samt en uteplats där man kan njuta av den härliga altanen med en mindre pool samt unikt högtalarsystem. Mycket generösa umgängesytor erbjuds både inne och ute med direkt access till föreningens lekpark bekvämt belägen utanför den egna tomtgränsen.

På bekvämt avstånd finns uppskattad barnomsorg, flera skolor och Västerhaninge Centrum med brett serviceutbud samt utmärkta kommunikationer som inom 30 minuter tar dig till Stockholm City oavsett om du åker bil eller pendeltåg.
Inom gångavstånd nås flertal naturupplevelser och fritidsaktiviteter. I närområdet finns golfanläggningar, ridhus, idrottsplatser och det är en mindre cykeltur bort till Årsta Havsbad för ett sommardopp eller härlig skridskoåkning vintertid.

Varmt välkommen till en unik köpchans!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration