Sök Meny
Såld

Haninge / Västerhaninge / Plöjarvägen 62

Sällsynt enplanare med bastu & garage!

Med ett unikt gavelläge ligger detta sällsynta och friliggande kedjehus med stora sociala ytor, bastu och garage i länga. Här erbjuds välplanerade och stilrena ytor med upp till fyra sovrum, två st badrum, tvättstuga, walk in closet samt en uteplats där man kan njuta av den härliga altanen med en mindre pool samt unikt högtalarsystem. Mycket generösa umgängesytor erbjuds både inne och ute med direkt access till föreningens lekpark bekvämt belägen utanför den egna tomtgränsen.

På bekvämt avstånd finns uppskattad barnomsorg, flera skolor och Västerhaninge Centrum med brett serviceutbud samt utmärkta kommunikationer som inom 30 minuter tar dig till Stockholm City oavsett om du åker bil eller pendeltåg.
Inom gångavstånd nås flertal naturupplevelser och fritidsaktiviteter. I närområdet finns golfanläggningar, ridhus, idrottsplatser och det är en mindre cykeltur bort till Årsta Havsbad för ett sommardopp eller härlig skridskoåkning vintertid.

Varmt välkommen till en unik köpchans!

Sponsrade länkar
Haninge / Västerhaninge
Plöjarvägen 62
Slutpris: 4 070 000 kr
Boarea: 116 kvm
Driftkostnad: 36 800 kr/år
Tomtarea: 272 kvm
Rum: 6 rum (3-4 sovrum)
Såld: 2017-10-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Stockholm / Västerhaninge / Plöjarvägen