Plöjarvägen 14

Plöjarvägen 14

Slutpris

3 625 000 kr


Ribby— Västerhaninge— Haninge

Plöjarvägen 14


Slutpris
3 625 000 kr

Ribby— Västerhaninge— Haninge

Mysigt kedjehus i populärt område!

Optimalt boende för hela familjen belägen i mycket omtyckt område med direkt närhet till såväl kommunikationer som grönområden och trevliga lekplatser. Området präglas av kedjehus i ett och två plan med välplanerade ytor och mycket bra läge.

Fastigheten har ägts av samma familj sedan byggår och är nu redo att tas över av nästa familj som ska trivas lika bra i det mysiga området. Tomten har ett optimalt läge mot allmänning med sol på framsidan under förmiddagen och sedan en solig baksida resterande del av dagen.

Huset har ett genomgående renoveringsbehov men är välvårdat och badrummet på nedre plan renoverades 2011. Nedre plan disponeras över kök, vardagsrum, sovrum, tvättstuga med groventré och ett badrum.

På bekvämt avstånd finns uppskattad barnomsorg, flera skolor och Västerhaninge Centrum med brett serviceutbud samt utmärkta kommunikationer som inom 30 minuter tar dig till Stockholm City oavsett om du åker bil eller pendeltåg.
Inom gångavstånd nås flertal naturupplevelser och fritidsaktiviteter. I närområdet finns golfanläggningar, ridhus, idrottsplatser och det är en mindre cykeltur bort till Årsta Havsbad för ett sommardopp eller härlig skridskoåkning vintertid.

Varmt välkommen med ditt intresse!


Boarea
116 kvm
Driftkostnad
40 700 kr/år
Tomtarea
215 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-05-06

Mäklarhuset Haninge

Denna kedjehus på Plöjarvägen såldes av oss 2022-05-06. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Plöjarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.