Sök Meny
Såld

HANINGE / Västerhaninge / Ribby Allé 24

Ljus och välplanerad gavel 3:a med balkong i härligt västerläge!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade 3:a med gavelläge och radhuskänsla! Belägen en trappa upp finns här ett modernt boende med två uteplatser varav den ena är balkongen med härligt västerläge. Belägen ett stenkast till skola och vackra strövområden finns här möjligheten till ett idylliskt boende för barnfamiljen.

Lägenheten har genomgående parkettgolv och bjuder på ett fullt utrustat badrum med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Gediget kök med goda arbetsytor inbjuder till matlagning och gott om plats finns för matbord där man njuta av närområdets trevliga utsikt. Från vardagsrummet når man balkongen där man njuta av solen sena sommarkvällar och vid entrén finns ytterligare en uteplats där man kan kan ta del av morgonsolen. I lägenheten finns gott om utrymme för förvaring tack vare garderober i hall och båda sovrummen samt så finns ett tillhörande förråd.

Ett kort gångavstånd från Ribby Allé ligger Västerhaninge C där både små och stora ärenden kan uträttas. Här finns utmärkta kommunikationer, restauranger, matbutiker, gym, Systembolag, apotek, bank mm. Runt hörnet finns också vackra strövområden och på sommartid kan man smidigt ta sig till Årsta havsbad där man kan njuta av sol och bad.

Varmt välkomna till hem där det bara är att flytta in, trivas och bo i!

Sponsrade länkar
HANINGE / Västerhaninge
Ribby Allé 24
Slutpris: 1 950 000 kr
Boarea: 67,5 kvm
Avgift: 5 554 kr/mån
Driftkostnad: 450 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-07-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Västerhaninge / Ribby Allé