Ribby Allé 94

Ribby Allé 94

Slutpris

3 100 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Ribby Allé 94


Slutpris
3 100 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Välkomna till ett modernt och rymligt 55 +boende på markplan med uteplats som sällan är till salu! I Bovierans unika vinterträdgård erbjuds trygghet och gemenskap omgivet av palmer, olivträd, exotiska växter och behaglig värme året runt. Inspirerad av den Franska Rivieran, har en fantastisk bostadsrättsförening med växthus byggts upp för att skapa de ultimata förhållandena för ett rikt och socialt hemmaliv. Här bor du dessutom centralt med närhet till såväl natur som annan service.

Lägenheten är ypperligt planerad med två rymliga sovrum, helkaklat badrum med både tork och tvättmaskin, modernt kök och väl tilltaget vardagsrum i öppen planlösning. I vardagsrummet finns ett generöst ljusinsläpp och här finns även utgången till den härliga uteplatsen som har ett underbart solläge. I lägenheten finns också en rymlig klädkammare.

Föreningsfastigheten byggdes år 2015 och innehåller 48 bostadsrättslägenheter där grannskapet är lättsamt och likasinnat. Gemensamheten är stor där du erbjuds umgänge och olika aktiviteter. Här finns även en föreningslokal för umgänge, gästlägenhet samt en träningslokal.

Hjärtligt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!


Boarea
86 kvm
Avgift
5 958 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
BV (Hiss finns)
Såld
2019-06-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.