Ringvägen 36 / Västerhaninge / HANINGE

Renoverad 2:a med söderbalkong!

Slutpris
1 730 000 kr
Boarea
56 kvm
Avgift
3 703 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2017-09-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2017-09-20. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I centrala Västerhaninge, på bekvämt avstånd till affär, service och kommunikation, finns denna stilrena och totalrenoverade 2:a med genomtänkt planlösning och balkong mot söder. Här finns ett stambytt, helkaklat och renoverat badrum 2003 utrustat med bl.a dusch och tvättmaskin, snyggt och generöst kök med modern rostfri maskinell utrustning, goda förvaringslösningar samt en väl tilltaget sovrum och ett generöst vardagsrum . På den södervända balkongen med utsikt över innergården njuter du av solen hela dagen.

Brf Stigarna bildades 2008 och är en förening bestående av 381 lägenheter. Inom föreningen finns förråd, flera tvättstugor samt härliga innergårdar med lekplatser, parkbänkar och grillmöjligheter. Inom föreningen pågår takbyte, fönster samt balkongrenovering. Föreningen har för avsikt att inom närtid installera bergvärme vilket kommer att sänka driftskostnaderna ytterligare.

Lägenheten är bekvämt belägen på en mycket populär adress med endast 5 minuters promenadavstånd till Västerhaninge Centrum som erbjuder närservice som bank, mataffär, flera restauranger, bibliotek och apotek. 50 meter utanför porten finns Åby centrum med bl.a. livsbutik, fotbolls och tennisplan. Gott om natur och strövområden finns och flertal idrotts samt ridanläggningar står till ditt förfogande. Perfekta kommunikationer erbjuds med bussar strax intill bostaden samt pendeltågstrafik som med kvartstrafik tar dig till Stockholms Central (ca 30 min) och Nynäshamn.

Hjärtligt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration