Sök Meny
Såld

HANINGE / Västerhaninge / Ringvägen 36

Renoverad 2:a med söderbalkong!

I centrala Västerhaninge, på bekvämt avstånd till affär, service och kommunikation, finns denna stilrena och totalrenoverade 2:a med genomtänkt planlösning och balkong mot söder. Här finns ett stambytt, helkaklat och renoverat badrum 2003 utrustat med bl.a dusch och tvättmaskin, snyggt och generöst kök med modern rostfri maskinell utrustning, goda förvaringslösningar samt en väl tilltaget sovrum och ett generöst vardagsrum . På den södervända balkongen med utsikt över innergården njuter du av solen hela dagen.

Brf Stigarna bildades 2008 och är en förening bestående av 381 lägenheter. Inom föreningen finns förråd, flera tvättstugor samt härliga innergårdar med lekplatser, parkbänkar och grillmöjligheter. Inom föreningen pågår takbyte, fönster samt balkongrenovering. Föreningen har för avsikt att inom närtid installera bergvärme vilket kommer att sänka driftskostnaderna ytterligare.

Lägenheten är bekvämt belägen på en mycket populär adress med endast 5 minuters promenadavstånd till Västerhaninge Centrum som erbjuder närservice som bank, mataffär, flera restauranger, bibliotek och apotek. 50 meter utanför porten finns Åby centrum med bl.a. livsbutik, fotbolls och tennisplan. Gott om natur och strövområden finns och flertal idrotts samt ridanläggningar står till ditt förfogande. Perfekta kommunikationer erbjuds med bussar strax intill bostaden samt pendeltågstrafik som med kvartstrafik tar dig till Stockholms Central (ca 30 min) och Nynäshamn.

Hjärtligt välkommen med ditt intresse!

Sponsrade länkar
HANINGE / Västerhaninge
Ringvägen 36
Slutpris: 1 730 000 kr
Boarea: 56 kvm
Avgift: 3 703 kr/mån
Driftkostnad: 200 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 3 av 3
Såld: 2017-09-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Västerhaninge / Ringvägen