Ringvägen 130

Ringvägen 130

Slutpris

1 300 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Ringvägen 130


Slutpris
1 300 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Yteffektiv 1:a med generös sovalkov!

Här finner ni en helt nybyggd 1,5:a med rejäl sovalkov på markplan med låg avgift och närhet till det mesta.

Bostaden genomsyrar härliga och ljusa materialval, det genomgående parkettgolvet och de vitmålade väggarna ger själen ett lugn i vardagen.

Det smarta och genomtänkta köket gör det enkelt att bli en vardagskock tack vare goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter i en kompakt lösning med ljusa materialval. Den öppna planlösningen mellan allrummet och köket gör hela bostaden rymlig och luftig. Tillsammans med det fina ljusinsläppet från fönsterpartierna är det omöjligt att inte falla för denna kvadratsmarta bostad.

Ringvägen 130 ligger väldigt bra beläget med närhet till allt. Med fem minuters promenad når du Västerhaninge centrum samt pendeltågsstation som tar dig direkt in till Stockholm central på ungefär 30 minuter. Västerhaninge har ett brett serviceutbud såsom matbutiker, frisörer, restauranger och mycket mer.

Fem minuters promenad åt andra hållet finner du Hanvedens IP som erbjuder ishall, fotbollsplaner, löparbana, utomhus gym, vandringsstigar och stora fina naturområden.

Missa inte denna chans att förvärva en helt nybyggd lägenhet mitt i mellan lugnet och pulsen! Varmt välkomna på visning.


Boarea
41 kvm
Avgift
3 134 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
BV
Såld
2018-09-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.