Ringvägen 12

Ringvägen 12

Slutpris

1 030 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Ringvägen 12


Slutpris
1 030 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Ytterst välplanerad 1:a med balkong!

Mycket trevlig och välplanerad 1:a med balkong! Belägen i rofyllt och lugnt område med kort gångavstånd till Västerhaninge C:s serviceutbud och pendeltåg som tar drygt 30 minuter till Stockholm C. Här finns möjlighet till snabb inflytt och samtliga möbler ingår i köpet!

Lägenheten har genomgående fräscha ytskikt samt behagligt ljusinsläpp och från balkongen kan man njuta av en ostörd utsikt över närområdet. Modernt kök som inbjuder till matlagning och plats finns för såväl matbord, soffa och TV-hörna. I både hall och över diskbänken finns snygg sjösten och till lägenheten hör ett praktiskt källarförråd.

Belägen i välskött förening som har gjort stora investeringar såsom stambyte, balkongbyte och takbyte. Lugnt närområde med direkt närhet till såväl vackra strövområden, goda kommunikationer, restauranger och butiker.

Varmt välkomna till denna synnerligen trivsamma lägenhet där det bara är att flytta in och bo!


Boarea
25 kvm
Avgift
2 327 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-02-13

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2019-02-13. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Ringvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.