Ringvägen 12 / Västerhaninge / Haninge

Ytterst välplanerad 1:a med balkong!

Slutpris
1 030 000 kr
Boarea
25 kvm
Avgift
2 327 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-02-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2019-02-13. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket trevlig och välplanerad 1:a med balkong! Belägen i rofyllt och lugnt område med kort gångavstånd till Västerhaninge C:s serviceutbud och pendeltåg som tar drygt 30 minuter till Stockholm C. Här finns möjlighet till snabb inflytt och samtliga möbler ingår i köpet!

Lägenheten har genomgående fräscha ytskikt samt behagligt ljusinsläpp och från balkongen kan man njuta av en ostörd utsikt över närområdet. Modernt kök som inbjuder till matlagning och plats finns för såväl matbord, soffa och TV-hörna. I både hall och över diskbänken finns snygg sjösten och till lägenheten hör ett praktiskt källarförråd.

Belägen i välskött förening som har gjort stora investeringar såsom stambyte, balkongbyte och takbyte. Lugnt närområde med direkt närhet till såväl vackra strövområden, goda kommunikationer, restauranger och butiker.

Varmt välkomna till denna synnerligen trivsamma lägenhet där det bara är att flytta in och bo!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration