Ringvägen 58

Ringvägen 58

Slutpris

1 800 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Ringvägen 58


Slutpris
1 800 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Topprenoverad bostad med låg avgift i populär förening

Varmt välkomna till Ringvägen 58 och denna topprenoverade tvåa i en av områdets populäraste föreningar! Här hittar du 56,5 noga renoverade kvadratmetrar där ingenting har lämnats åt slumpen. Som om inte detta vore nog så har föreningen områdets lägsta avgifter vilket gör att du bor med låga månadskostnader.

Direkt när du kommer in i bostaden möts du av hallen med en platsbyggd skjutdörrsgarderob som är mycket påkostad med belysning och smart förvaring. På golvet ligger ett vackert klinkergolv som även fortsätter upp på väggen. Lägenhetens hjärta, köket, har påkostade materialval från Marbodal, maskinell utrustning från Siemens och enstavig ekparkett. Här finns allt du behöver som spishäll, ugn, inbyggd mikro, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Härifrån når du även den trallbelagda balkongen med grönskande utsikt.

Vardagsrummet har ett vackert parkettgolv, stora fönsterpartier, spotlights och gott om ytor för både större soffmöbler, tv-möbler och ytterligare möblemang. Alla väggar i bostaden är snyggt målade, alla tak- och golvlister är utbytta, knappar och eluttag har bytts ut och moderna dimrar och knappar har satts in, fönsterna har målats invändigt, fönsterbrädorna och samtliga beslag har bytts ut i både vardagsrum och kök till marmor samt alla persienner är nya från 2018.

Även det rymliga sovrummet har ett vackert parkettgolv, målade väggar och platsbyggda garderober. Det stambytta badrummet har kaklade väggar och här har duschväggarna bytts ut och spotlights har satts in.

Bostaden är belägen endast en kort promenad från både pendeltåg, mataffärer och serviceutbud. Varmt välkomna på visningen av detta stilrena och moderna boende där du direkt kan flytta in och trivas!


Boarea
56.5 kvm
Avgift
2 638 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-13

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2019-08-13. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Ringvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.