Ringvägen 6 / Västerhaninge / Haninge

3:a med öppen spis, bara en halv trappa upp!

Slutpris
1 825 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
4 610 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2019-09-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2019-09-17. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ringvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik chans att förvärva denna charmiga 3:a en halv trappa upp med genomtänkt planlösning och öppen spis!! Här finns ett modernt renoverat kök som inspirerar även den kräsna hemmakocken med komplett maskinell utrustning, ett vardagsrum som rymmer såväl matplats som vardagsrumsmöblemang. Eldstaden ger hög mysfaktor! Bostaden disponerar även två väl tilltagna sovrum och ett delvis kaklat badrum samt goda förvaringslösningar i garderober. Här bor man med bekvämt avstånd till affär, service och kommunikation.

Brf Stigarna bildades 2008 och är en förening bestående av 381 lägenheter. Inom föreningen finns förråd, flera tvättstugor samt härliga innergårdar med lekplatser, parkbänkar och grillmöjligheter. Föreningen har i etapper installerat bergvärme vilket kommer att sänka driftskostnaderna ytterligare.

Lägenheten är bekvämt belägen på en mycket populär adress med endast 5 minuters promenadavstånd till Västerhaninge Centrum som erbjuder närservice som bank, mataffär, flera restauranger, bibliotek och apotek. Runt hörnet finns Åby centrum med bl.a. livsbutik, fotbolls och tennisplan. Gott om natur och strövområden finns och flertal idrotts samt ridanläggningar står till ditt förfogande. Perfekta kommunikationer erbjuds med bussar strax intill bostaden samt pendeltågstrafik som med kvartstrafik tar dig till Stockholms Central (ca 30 min) och Nynäshamn.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.