Ringvägen 116B

Ringvägen 116B

Slutpris

1 295 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Ringvägen 116B


Slutpris
1 295 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Toppskick och låg avgift i lägenhet byggd 2018!

Kontakta mäklaren för visning! Jättefin etta med egen ingång och absolut toppskick. Här erbjuds du nu ett boende med låg månadskostnad där du direkt kan flytta in och göra dig hemmastadd. Lägenheten är belägen centralt i Västerhaninge, bara några minuters gång från pendeltåg och serviceutbud.

Bostaden byggdes 2018 och erbjuder allt du kan tänkas behöva i en etta. Genomgående finner du ett snyggt parkettgolv, ljusa väggar och öppna ytor. I hallen ligger ett snyggt klinkergolv som bryter av mot parketten och i köket finns goda förvaringsmöjligheter och all maskinell utrustning du behöver. Badrummet är modernt med snyggt klinker och kaklade väggar, duschhörna samt kommod och spegelskåp.

Vill du bo med en låg månadskostnad, direkt närhet till kommunikationer och i en bostad i absolut toppskick? Då har du kommit rätt. Varmt välkommen med ditt intresse!


Boarea
27 kvm
Avgift
2 303 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
BV (Hiss finns ej)
Såld
2021-06-04

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2021-06-04. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Ringvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.