Ringvägen 71

Ringvägen 71

Slutpris

1 920 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Ringvägen 71


Slutpris
1 920 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Fyra - möjlig femma - i populära Brf Björnringen!

Äntligen till salu! Eftertraktad fyra - möjlig femrummare - om 92 kvadratmeter med gavelläge och fönster i tre väderstreck.

Här hittar du en lägenhet i genomgående bra standard med tre rymliga sovrum. Vardagsrummet i vinkel är väl tilltaget och går med enkla medel att dela av till ytterligare ett sovrum för den större familjen.

Det rymliga köket erbjuder både goda förvaringslösningar, bänkytor och matplats invid fönsterparti. I hallen finner du en praktisk klädkammare och till lägenheten finns ett tillhörande källarförråd.

Boendet är stambytt och utrustat med både ett badrum samt en gästtoalett som idag används som tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Det går med enkla medel att göra om till gästtoalett igen.

Brf Björnringen är en av områdets mest populära bostadsrättsföreningar med låga avgifter och välplanerade bostäder. Här bor du nära både kommunikationer, barnomsorg och grönskande omgivningar. Direkt utanför bostaden finns busshållplats och en kort promenad från bostaden finner du Västerhaninge centrum med brett serviceutbud och pendeltågsstation som tar dig till centrala Stockholm på 30 minuter.

Precis utanför bostaden finns gångväg till härliga Hanvedens IP som erbjuder både utomhusgym, fotbollsplan, ishall och ett fint elljusspår i grönskande omgivningar.

Välkommen med ditt intresse!


Boarea
92 kvm
Avgift
5 085 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2022-12-04

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2022-12-04. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Ringvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.