Solhemsvägen 15 / Västerhaninge / HANINGE

Gavelläge - Stor 2:a - EL ingår i mån avg

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
4 934 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 2
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Solhemsvägen såldes av oss 2017-08-24. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Solhemsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och mycket generösa 2:a om 69 kvm belägen med ett unikt gavelläge och i en välhållen förening där även ELEN ingår i månadsavgiften. Bostaden erbjuder stora vistelseytor både inomhus som utomhus med bl.a. en inglasad balkong med sol från morgon till kväll. Samtliga rum är väl tilltagna och möjlighet finns att nyttja bostaden som en 3:a. Goda förvaringsmöjligheter finns i sovrum såväl som i den rymliga klädkammaren och både badrum och kök är maskinellt fullutrustade. Lägenheten har två uteplatser, en inglasad och inredd balkong med utsikt mot ostört naturområde samt möblerbar loftgångsbalkong vid lägenhetens entré.

I Brf Ribbyberg bor du i en välvårdad HSB förening med några av de stora arbetena bakom sig. Nyligen är samtliga balkonger utbyggda, inglasade och renoverade såväl som taken bytta. Framtiden erbjuder en stamrenovering med nya badrum, där du som ny lägenhetsinnehavare har stora möjligheter att påverka den framtida utformningen.
Strax intill bostaden finns både utmärkta kommunikationer och mataffär samt restaurang. Ett par hundra meter bort finns Västerhaninge Centrum med rikt serviceutbud och pendeltåg som inom 30 min tar dig till Stockholm City. För den bilburne passerar väg 73 förbi vilket gör det enkelt att ta sig till arbete, skola och hobbyaktivitet.
Inom området finns bilfria gångvägar till flertal skolor och bra barnomsorg finns att tillgå. I närheten finns flertal ridhus, golfanläggningar, ishall samt strövområden såväl som badmöjligheter vid Årsta Havsbad.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration