Solhemsvägen 19 / Västerhaninge / Haninge

Stor 2:a med radhuskänsla! EL ingår i mån avgiften!

Slutpris
1 480 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
4 998 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
0 av 2
Såld
2018-01-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Solhemsvägen såldes av oss 2018-01-17. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Solhemsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTERAT PRIS - FÖRST TILL KVARN! Missa inte denna ljusa och mycket generösa 2:a om 69 kvm belägen med ett fantastiskt läge och i en välhållen förening där även ELEN ingår i månadsavgiften. Bostaden erbjuder generösa vistelseytor både inomhus som utomhus och samtliga rum är väl tilltagna och möjlighet finns att nyttja bostaden som en 3:a. Goda förvaringsmöjligheter finns i sovrum såväl som i den rymliga klädkammaren och både badrum och kök stilrena och välutrustade. Lägenheten har två uteplatser, en inglasad och inredd balkong/terrass mot söder med utsikt mot en lugn innergård samt möblerbar uteplats vid lägenhetens entré som erbjuder eftermiddagssol.

I Brf Ribbyberg bor du i en välvårdad HSB förening med några av de stora arbetena bakom sig. Nyligen är samtliga balkonger utbyggda, inglasade och renoverade såväl som taken bytta. Framtiden erbjuder en stamrenovering med nya badrum, där du som ny lägenhetsinnehavare har stora möjligheter att påverka den framtida utformningen.
Strax intill bostaden finns både utmärkta kommunikationer och mataffär samt restaurang. Ett par hundra meter bort finns Västerhaninge Centrum med rikt serviceutbud och pendeltåg som inom 30 min tar dig till Stockholm City. För den bilburne passerar väg 73 förbi vilket gör det enkelt att ta sig till arbete, skola och hobbyaktivitet.
Inom området finns bilfria gångvägar till flertal skolor och bra barnomsorg finns att tillgå. I närheten finns flertal ridhus, golfanläggningar, ishall samt strövområden såväl som badmöjligheter vid Årsta Havsbad.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration