Solhemsvägen 15 / Västerhaninge / Haninge

3,5:a med inglasad balkong och gavelläge!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
5 635 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2018-06-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Solhemsvägen såldes av oss 2018-06-03. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Solhemsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Öppen visning och vernissage! På markplan finns här en välplanerad 3/4:a med köpt förråd, gavelläge och otrolig potential. Chansen att skapa sitt eget drömboende är bara en visning iväg.

Generösa fönsterpartier samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör denna del till den naturliga platsen för hela familjen.
Den inglasade balkongen med dörröppning som vätter mot det lummiga skogspartiet blir enkelt ett extra rum för hela året.

Solhemsvägen ligger belägen i närområde till det mesta, gångavstånd till skolor, matbutik, kommunikationer och Västerhaninge Centrum som har ett stort serviceutbud!

Så passa på och missa inte denna chans att förvärva ert nästa drömboende!
Varmt välkommen på visning med vernissage där alla tavlor på plats är till salu, målade av konstnär i Stockholmsområdet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration