Solhemsvägen 15 / Ribby / Västerhaninge / Haninge

Lantlig 2,5:a med underbara sociala ytor!

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
5 111 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2018-07-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på solhemsvägen såldes av oss 2018-07-22. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på solhemsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ribby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna stilrena 2,5:a om 69kvm där stort utrymme lämnats till det sociala livet.
En välbalanserad blandning av det moderna och det lantliga ger en genomgående fräsch och varm känsla i bostaden, Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bjuder in till trevliga middagar i stora sällskap.
Samtliga rum är väl tilltagna och möjlighet finns att nyttja bostaden som en 3-4:a. Goda förvaringsmöjligheter finns i sovrum såväl som i den rymliga klädkammaren och både badrum och kök är maskinellt fullutrustade. Lägenheten har två uteplatser, en inglasad och inredd balkong med utsikt mot ostört naturområde samt möblerbar loftgångsbalkong vid lägenhetens entré. Den stora inglasade balkongen är som ett extra rum, året om.

I Brf Ribbyberg bor du i en välvårdad HSB förening med några av de stora arbetena bakom sig. Nyligen är samtliga balkonger utbyggda, inglasade och renoverade såväl som taken bytta. Framtiden erbjuder en stamrenovering med nya badrum, där du som ny lägenhetsinnehavare har stora möjligheter att påverka den framtida utformningen.
Strax intill bostaden finns både utmärkta kommunikationer och mataffär samt restaurang. Ett par hundra meter bort finns Västerhaninge Centrum med rikt serviceutbud och pendeltåg som inom 30 min tar dig till Stockholm City. För den bilburne passerar väg 73 förbi vilket gör det enkelt att ta sig till arbete, skola och hobbyaktivitet.
Inom området finns bilfria gångvägar till flertal skolor och bra barnomsorg finns att tillgå. I närheten finns flertal ridhus, golfanläggningar, ishall samt strövområden såväl som badmöjligheter vid Årsta Havsbad.

Här kan man bara flytta in, trivas och bo.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration