Solhemsvägen 21 / Ribby / Västerhaninge / Haninge

2:a med radhuskänsla!

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
5 248 kr/mån
Rum
2 rum (1-3 sovrum)
Våning
0 av 2
Såld
2019-07-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på solhemsvägen såldes av oss 2019-07-04. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på solhemsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ribby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna stilrena 2:a om 69kvm med uteplats och balkong. Belägen på entréplan i populärt och lugnt område med närhet till bra kommunikationer, Västerhaninge C och skolor.

Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp, stort vardagsrum med delvis öppen planlösning mot kök, stort sovrum, rymlig klädkammare samt badrum.
Från vardagsrummet når man den stora och inglasade balkongen med utsikt mot ostört naturområde och framför entrén finns ytterligare en uteplats för caféset.

Samtliga rum är väl tilltagna och möjlighet finns att nyttja bostaden som en 3-4:a. Goda förvaringsmöjligheter finns i sovrum såväl som i den rymliga klädkammaren.

I Brf Ribbyberg bor du i en HSB förening med några av de stora arbetena bakom sig. Nyligen är samtliga balkonger utbyggda, inglasade och renoverade såväl som taken bytta. Strax intill bostaden finns både utmärkta kommunikationer och mataffär samt restaurang. Ett par hundra meter bort finns Västerhaninge Centrum med rikt serviceutbud och pendeltåg som inom 30 min tar dig till Stockholm City. För den bilburne passerar väg 73 förbi vilket gör det enkelt att ta sig till arbete, skola och hobbyaktivitet.
Inom området finns bilfria gångvägar till flertal skolor och bra barnomsorg finns att tillgå. I närheten finns flertal ridhus, golfanläggningar, ishall samt strövområden såväl som badmöjligheter vid Årsta Havsbad.

Välkommen med ert intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.