Solhemsvägen 23 / Ribby / Västerhaninge / Haninge

Stor 2,5:a med inglasad balkong!

Slutpris
1 640 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
5 440 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2020-05-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på solhemsvägen såldes av oss 2020-05-28. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på solhemsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ribby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Solhemsvägen 23 hittar du denna stora och välplanerade 2,5:a en trappa upp med gavelläge mot skogsområde. Kök och badrum ligger i delvis öppen planlösning och från vardagsrummet når man den minst sagt generösa och inglasade balkongen.

Lägenheten har på ett praktiskt och smart sätt gjorts om så att man har ytterligare ett rum utöver det stora sovrummet som har plats för dubbelsäng och förvaring. I lägenheten finns även en mycket uppskattad klädkammare och badrum som föreningen snart kommer stambyta. Nästa ägare kommer i framtiden kunna njuta av ett badrum i absolut toppskick! Hela lägenheten har genomgående fräscha ytskikt och generöst ljusinsläpp.

På bekvämt avstånd finns uppskattad barnomsorg, flera skolor och Västerhaninge Centrum med brett serviceutbud samt utmärkta kommunikationer som inom 30 minuter tar dig till Stockholm City oavsett om du åker bil eller pendeltåg.
Inom gångavstånd nås flertal naturupplevelser och fritidsaktiviteter. I närområdet finns golfanläggningar, ridhus, idrottsplatser och det är en mindre cykeltur bort till Årsta Havsbad för ett sommardopp eller härlig skridskoåkning vintertid.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.