Sturevägen 17 / Västerhaninge - Jägartorp / Västerhaninge / Haninge

Fantastiskt läge och stor tomt i Jägartorps villaidyll!

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea/biarea
68/68 kvm
Driftkostnad
30 800 kr/år
Totalareal
1 297 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-11-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Sturevägen såldes av oss 2018-11-16. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Sturevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge - Jägartorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Möjlighet att förvärva denna fastighet med ett av områdets större tomter i populära Jägartorp! Beläget mitt i villaidyllen med närhet till Västerhaninges serviceutbud, utmärkta kommunikationer, milsvida strövområden samt bra skolor och förskolor.

Huset är disponerat på ett plan med källare och på övre plan finner vi vardagsrum med utgång till altanen, två sovrum, charmigt kök och badrum. På källarplan finns garage, tvättstuga, matkällare, pannrum och ett extra rum som kan nyttjas som ett sovrum.

Här finns chansen att skapa sitt drömboende och enligt detaljplan så får en femtedel av tomtens yta bebyggas, dvs nästan 260 m², se bifogade detaljplaner för mer information. Bergvärme är installerat 2016.

Varmt välkomna med ert intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration