Vårbruksvägen 68 / Västerhaninge - Nedersta / Västerhaninge / Haninge

GAVELHUS - Nytt & inflyttningsklart november 2018

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea/biarea
92/2 kvm
Avgift
4 342 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-08-07
Bostaden är såld!

Denna radhus på Vårbruksvägen såldes av oss 2018-08-07. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Vårbruksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge - Nedersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

GAVELHUS beläget med attraktivt läge och föreningens grönområde med en stor lekpark strax utanför det egna huset byggs nu detta Svanenmärkta radhus med utmärkt solläge och inflyttning planerad redan under november 2018.

Påkostade tillval har redan gjorts samt ingår i köpet och radhuset utmärker sig med ett generösa uteplatser och allt som behövs för ett bekvämt boende däribland parkeringsplats utanför det egna radhuset. Njut av ett välplanerat 92 kvadratmeter stort radhus, fördelat på 4 rok med mycket generösa förvarings- och förrådsutrymmen. Den sociala planlösningen på entréplan erbjuder ett stort ljusinsläpp och utgång uteplats med perfekt solläge mot söder. Mellan husen finns en häck mot grannen och lokalgatan samt en privat uteplatsyta. De två uteplatserna som finns är ett underbart extrarum under sommarmånaderna, med gott om plats för utemöbler, odlingar, umgänge och avkoppling. Upp till 3 st sovrum finns på våningsplan och de två rymliga badrummen är optimalt planerade, allt för att skapa en bekväm och lättskött bostad för hela familjen.

Brf Vårdagjämning i området Årstiderna i Nedersta är beläget i ett trevligt och naturnära område, med lekplatser och parker för både små och stora barn. Endast 10 min gång eller bilavstånd bort uträttas både stora och små ärenden och det är mindre än 30 min till Stockholms innerstad oavsett om du tar bil eller pendeltåg beläget endast 15 minuters gångavstånd från bostaden.
Området erbjuder ett fantastiskt läge för promenader, cykelturer, löprundor i det trevliga naturområdet som omgärdar Västerhaninge.
Västerhaninge präglas av en familjär känsla med blandad bebyggelse. Närheten till flera idrottsanläggningar är påtaglig där fritidsaktiviteter utövas på Hanvedens idrottsplats med fotbollsarena och ishall. Ridsportintresset är utbrett i området och flera ridanläggningar finns däribland Blåkulla ridskola.
Påtagligt nära finns flertal badplatser och med cykel tar du dig till Årsta havsbad för ett härligt sommardopp och härliga soltimmar erbjuds bland sanddynorna. För barnfamiljen finns mångfaldig barnomsorg att välja mellan med allt från flera olika förskolor till Ribby högstadieskola.
Västerhaninge centrum, beläget ca 3 km bort, erbjuder utmärkt närservice med allt från flertal matbutiker, varierande restauranger, vårdcentral, banker, apotek och systembolag.

Bostaden säljs på ritning men det går bra att åka ut till området och se huset utvändigt.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration