Vargvägen 29

Vargvägen 29

Slutpris

3 275 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Vargvägen 29


Slutpris
3 275 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Friköpt gavelradhus med stor potential

Sällan till salu - friköpt gavelradhus på Vargvägen i natursköna Åbylund. Det perfekta radhuset för dig som vill sätta din egen prägel och skapa ditt nästa drömboende.

Beläget på Vargvägen 29 finner du detta radhus i två plan om 125 kvadratmeter. Huset präglas av en optimal planlösning med härliga sociala ytor på entréplan samt sovrum och badrum på våningsplan. Fastigheten har ett underhållsbehov men är perfekt för den som vill sätta sin egen prägel på sitt boende. Fastigheten disponeras idag med tre sovrum i bra storlek men det går med enkla medel att göra ytterligare ett sovrum på övre plan och även ett på nedre plan.

Här välkomnas du av en stenbelagd entré samt ett tillhörande förråd till fastigheten. På balkongen har du perfekt solläge och från uteplatsen på baksidan kan du njuta av kvällssolen.

Det närliggande området erbjuder härliga grönskande omgivningar, strövområden, elljusspår, barnomsorg och skolor. I Västerhaninge centrum finner du både serviceutbud samt pendeltåg och bussar.

Varmt välkommen med ditt intresse!


Boarea
125 kvm
Driftkostnad
35 080 kr/år
Tomtarea
166 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-04-24

Mäklarhuset Haninge

Denna radhus på Vargvägen såldes av oss 2021-04-24. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Vargvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.