Växelbruksvägen 111 / Västerhaninge - Nedersta / Västerhaninge / Haninge

Välplanerat gavelradhus med fantastiskt läge!

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
121 kvm
Avgift
5 354 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-08-17
Bostaden är såld!

Denna radhus på växelbruksvägen såldes av oss 2018-08-17. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på växelbruksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge - Nedersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyproducerat BR radhus med gavelläge och en fantastisk uteplats som gränsar mot vackra åkrar och ostörd utsikt! Radhuset bjuder på två våningar disponerade på 121 m² med genomtänkt planlösning, stilren inredning och ett genomgående, generöst ljusinsläpp. De två uteplatserna som finns är underbara extrarum under sommarmånaderna, med gott om plats för utemöbler, odlingar, umgänge och avkoppling.

På entréplan välkomnas man av den öppna och sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum som ligger i symbios med altanen och uteplatsen på baksidan. Köket inbjuder till matlagning med sina moderna vitvaror och gedigna arbetsytor och naturliga mingelutrymmen skapas i det stora vardagsrummet. Nedervåningen är också komplett med fullt utrustad tvättstuga med groventré, badrum med praktiskt vädringsfönster samt ett generöst förråd på framsidan. På övre plan finns samtliga fyra sovrum samt ett eget badrum.

Brf Höstdagjämning i området Årstiderna i Nedersta är beläget i ett trevligt och naturnära område, med lekplatser och parker för både små och stora barn. Endast 10 min gång eller bilavstånd bort uträttas både stora och små ärenden och det är mindre än 30 min till Stockholms innerstad oavsett om du tar bil eller pendeltåg beläget endast 15 minuters gångavstånd från bostaden. Området erbjuder ett fantastiskt läge för promenader, cykelturer, löprundor i det trevliga naturområdet som omgärdar Västerhaninge.

Västerhaninge präglas av en familjär känsla med blandad bebyggelse. Närheten till flera idrottsanläggningar är påtaglig där fritidsaktiviteter utövas på Hanvedens idrottsplats med fotbollsarena och ishall. Ridsportintresset är utbrett i området och flera ridanläggningar finns däribland Blåkulla ridskola. Påtagligt nära finns flertal badplatser och med cykel tar du dig till Årsta havsbad för ett härligt sommardopp och härliga soltimmar erbjuds bland sanddynorna. För barnfamiljen finns mångfaldig barnomsorg att välja mellan med allt från flera olika förskolor till Ribby högstadieskola. Västerhaninge centrum, beläget ca 3 km bort, erbjuder utmärkt närservice med allt från flertal matbutiker, varierande restauranger, vårdcentral, banker, apotek och systembolag.

Varmt välkomna till ett modernt och komplett hem för familjen med höga krav!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration