Växelbruksvägen 73

Växelbruksvägen 73

Slutpris

3 800 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Växelbruksvägen 73


Slutpris
3 800 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Fristående BR-hus med optimal placering!

Underbart friliggande hus i BR-förening med gavelläge och en fantastisk uteplats som gränsar mot vackra åkrar och ostörd utsikt! Huset bjuder på två våningar disponerade på 121 m² med genomtänkt planlösning, stilren inredning och ett genomgående, generöst ljusinsläpp. De två uteplatserna som finns är underbara extrarum under sommarmånaderna, med gott om plats för utemöbler, odlingar, umgänge och avkoppling.

På entréplan välkomnas man av den öppna och sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum som ligger i symbios med altanen och uteplatsen på baksidan. Köket inbjuder till matlagning med sina moderna vitvaror och gedigna arbetsytor och naturliga mingelutrymmen skapas i det stora vardagsrummet. Nedervåningen är också komplett med fullt utrustad tvättstuga med groventré, badrum med praktiskt vädringsfönster samt ett generöst förråd på framsidan. På övre plan finns samtliga fyra sovrum samt ett eget badrum.

Brf Höstdagjämning i området Årstiderna i Nedersta är beläget i ett trevligt och naturnära område, med lekplatser och parker för både små och stora barn. Endast 10 min gång eller bilavstånd bort uträttas både stora och små ärenden och det är mindre än 30 min till Stockholms innerstad oavsett om du tar bil eller pendeltåg beläget endast 15 minuters cykelavstånd från bostaden. Området erbjuder ett fantastiskt läge för promenader, cykelturer, löprundor och under vintern långskidor i det trevliga naturområdet som omgärdar Västerhaninge.

Västerhaninge präglas av en familjär känsla med blandad bebyggelse. Närheten till flera idrottsanläggningar är påtaglig där fritidsaktiviteter utövas på Hanvedens idrottsplats med fotbollsarena och ishall. Ridsportintresset är utbrett i området och flera ridanläggningar finns däribland Blåkulla ridskola. Påtagligt nära finns flertal badplatser och med cykel tar du dig till Årsta havsbad för ett härligt sommardopp och härliga soltimmar erbjuds bland sanddynorna. För barnfamiljen finns mångfaldig barnomsorg att välja mellan med allt från flera olika förskolor till Ribby högstadieskola. Västerhaninge centrum, beläget ca 3 km bort, erbjuder utmärkt närservice med allt från flertal matbutiker, varierande restauranger, vårdcentral, banker, apotek och systembolag.

Varmt välkomna till ett modernt och komplett hem för familjen med höga krav!


Boarea
121 kvm
Avgift
5 354 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.