Villavägen 138 / Västerhaninge / Haninge

Välplanerat radhus mitt i en familjeidyll

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea/biarea
122/8 kvm
Driftkostnad
28 350 kr/år
Tomtarea
190 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-06-14
Bostaden är såld!

Denna radhus på Villavägen såldes av oss 2018-06-14. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Villavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välhållet radhus beläget ett stenkast från skolor, barnomsorg, service och utmärkta kommunikationer. Radhuset är välplanerat och rymmer den stora familjen samt erbjuder ett bra arbetskök, både badrum och tvättstuga, 3-4 sovrum finns att tillgå samt därutöver bra umgängesytor både ute och inne. Bekvämt garage finns placerat i länga samt därutöver generösa förrådsutrymmen för avställning och förvaring.
Den fina trädgårdstomten har solmöjlighet från morgon till kväll och erbjuder trevliga umgänges och lekytor.
Radhuset lämpar sig bäst för familjen som önskar prägelsätta sitt egna boende då moderniseringsbehov föreligger. Dörrar, tak samt fönster är redan bytta.

På bilfria gångvägar nås de flesta av Västerhaninges grundskolor och på bekvämt avstånd finns Västerhaninge Centrum med ett brett serviceutbud som exempelvis flertal livmedelsbutiker, restauranger, systembolag, gym, banker mm. Utmärkta kommunikationer finns såväl som motorväg som inom 30 minuter tar dig till Stockholm City oavsett om du åker bil eller pendeltåg. Inom gångavstånd nås flertal naturupplevelser och fritidsaktiviteter. I närområdet finns golfanläggningar, ridhus och idrottsplatser och det är en mindre cykeltur bort till Årsta Havsbad för ett sommardopp eller härlig skridskoåkning vintertid.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration