Villavägen 346 / Västerhaninge / Haninge

Modernt radhus med suveränt läge!

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea/biarea
122/8 kvm
Driftkostnad
34 500 kr/år
Tomtarea
198 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-10-02
Bostaden är såld!

Denna radhus på Villavägen såldes av oss 2017-10-02. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på Villavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhaninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lugnt beläget på familjevänliga Villavägen, ett stenkast från skolor, barnomsorg, service och utmärkta kommunikationer, finns nu detta välplanerade och renoverade radhus med två ostörda uteplatser och solmöjligheter från tidig förmiddag till solnedgång. Här bor ni bekvämt med de tunga renoveringsarbetena bakom er då badrum, kök, fönster, panel och tak har renoverats under de senast åren. Förutom möjligheten med upp till 4 st rymliga sovrum erbjuder detta radhus generösa umgängesytor med öppen, social planlösning mellan vardagsrum och kök med köksö där hela familjen med vänner gärna samlas och umgås.
Bekvämt garage finns i länga ett stenkast bort samt därutöver generösa förrådsutrymmen belägna på den egna tomten.

Utanför bostaden finns en mindre lekplats och på bekvämt avstånd nås Västerhaninge Centrum med ett brett serviceutbud som bl.a. erbjuder flera livmedelsbutiker, restauranger, systembolag, gym, banker mm. Barnen tar sig på tu man hand till skolan och mycket god barnomsorg finns i närområdet. Utmärkta kommunikationer finns såväl som motorväg 73 som inom 30 minuter tar dig till Stockholm City, både med bil eller pendeltåg. Inom gångavstånd nås flertal naturupplevelser och rikligt med fritidsaktiviteter finns att tillgå. I närområdet finns golfanläggningar, ridhus och idrottsplatser och det är en mindre cykeltur bort till Årsta Havsbad för ett sommardopp eller härlig skridskotur vintertid.

Kontakta mäklaren med ditt intresse redan idag!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration