Villavägen 346

Villavägen 346

Slutpris

3 800 000 kr


Västerhaninge— Haninge

Villavägen 346


Slutpris
3 800 000 kr

Västerhaninge— Haninge

Modernt radhus med suveränt läge!

Lugnt beläget på familjevänliga Villavägen, ett stenkast från skolor, barnomsorg, service och utmärkta kommunikationer, finns nu detta välplanerade och renoverade radhus med två ostörda uteplatser och solmöjligheter från tidig förmiddag till solnedgång. Här bor ni bekvämt med de tunga renoveringsarbetena bakom er då badrum, kök, fönster, panel och tak har renoverats under de senast åren. Förutom möjligheten med upp till 4 st rymliga sovrum erbjuder detta radhus generösa umgängesytor med öppen, social planlösning mellan vardagsrum och kök med köksö där hela familjen med vänner gärna samlas och umgås.
Bekvämt garage finns i länga ett stenkast bort samt därutöver generösa förrådsutrymmen belägna på den egna tomten.

Utanför bostaden finns en mindre lekplats och på bekvämt avstånd nås Västerhaninge Centrum med ett brett serviceutbud som bl.a. erbjuder flera livmedelsbutiker, restauranger, systembolag, gym, banker mm. Barnen tar sig på tu man hand till skolan och mycket god barnomsorg finns i närområdet. Utmärkta kommunikationer finns såväl som motorväg 73 som inom 30 minuter tar dig till Stockholm City, både med bil eller pendeltåg. Inom gångavstånd nås flertal naturupplevelser och rikligt med fritidsaktiviteter finns att tillgå. I närområdet finns golfanläggningar, ridhus och idrottsplatser och det är en mindre cykeltur bort till Årsta Havsbad för ett sommardopp eller härlig skridskotur vintertid.

Kontakta mäklaren med ditt intresse redan idag!


Boarea/biarea
122/8 kvm
Driftkostnad
34 500 kr/år
Tomtarea
198 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-10-02

Mäklarhuset Haninge

Denna radhus på villavägen såldes av oss 2017-10-02. Se alla våra försäljningar i Västerhaninge samt även på villavägen.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.