Sök Meny
Såld

Norrtälje / Vätö / Bergsvikssjövägen 149

Drömläge för permanent boende på Vätö i Norrtälje!

Bo på ett oslagbart och underbart läge på idylliska Vätö, Norrtälje på sjötomt med egen sandstrand i privat och lugnt söderläge med utsikt över det glittrande vattnet mot Norrtäljeviken. Detaljplanen är borttagen från denna tomt. Du kan i och med detta ansöka om bygglov för i princip hur stort hus som helst samt komplementsbyggnader. Tomten ligger ca 10 mil ifrån Stockholm och från Harg som är beläget mitt på ön finns det busstrafik till Norrtälje med ett antal dagliga avgångar, som även utökas under sommarhalvåret.

Vätö är en ö i Norrtälje kommun i Uppland, i de nordligaste delarna av Stockholms län. Vätö består idag av ett inland med ett jordbruk med åkrar, skog och kuster med huvudsakligen fritidshus i typisk roslagsnatur.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Vätö
Bergsvikssjövägen 149
Slutpris: 7 750 000 kr
Boarea/biarea: 32/25 kvm
Tomtarea: 9626 kvm
Såld: 2017-03-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vätö / Bergsvikssjövägen
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!