Bergsvikssjövägen 149

Bergsvikssjövägen 149

Slutpris

7 750 000 kr


Vätö— Norrtälje

Bergsvikssjövägen 149


Slutpris
7 750 000 kr

Vätö— Norrtälje

Drömläge för permanent boende på Vätö i Norrtälje!

Bo på ett oslagbart och underbart läge på idylliska Vätö, Norrtälje på sjötomt med egen sandstrand i privat och lugnt söderläge med utsikt över det glittrande vattnet mot Norrtäljeviken. Detaljplanen är borttagen från denna tomt. Du kan i och med detta ansöka om bygglov för i princip hur stort hus som helst samt komplementsbyggnader. Tomten ligger ca 10 mil ifrån Stockholm och från Harg som är beläget mitt på ön finns det busstrafik till Norrtälje med ett antal dagliga avgångar, som även utökas under sommarhalvåret.

Vätö är en ö i Norrtälje kommun i Uppland, i de nordligaste delarna av Stockholms län. Vätö består idag av ett inland med ett jordbruk med åkrar, skog och kuster med huvudsakligen fritidshus i typisk roslagsnatur.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!


Boarea/biarea
32/25 kvm
Tomtarea
9 626 kvm
Såld
2017-03-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.