Krokusstigen 3 / Dyvik / Vätö / Norrtälje

Vinterbonat timmerhus med bastu

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
55 kvm
Driftkostnad
17 321 kr/år
Totalareal
2 083 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-03-21
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Krokusstigen såldes av oss 2019-03-21. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Krokusstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dyvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta vinterbonade fritidshus om 55 kvm i timmer med stort vardagsrum med härlig rymd på en stor, öppen, södervänd trädgårdstomt om 2083 kvm med fruktträd och bärbuskar.

Det genuina timrade huset har en perfekt planlösning med två sovrum, badrum och ett stort vardagsrum om hela 36 kvm med barkök i öppen plan. I vardagsrummet finns en stor murad öppen spis med insats och taket är öppet till nock vilket ger en härlig rymd åt hela rummet. Här finns också fönster åt tre håll och utgång till den stora soliga altanen i söder. På tomten finns även ett rejält gästhus om ca 30 kvm med bastu, badrum och gästrum med trinett kök. Till gästhuset finns även en altan i söder.

Den stora fina tomten sluttar svagt i söder och har ett perfekt solläge, fina gräsytor för lek och spel, ett växthus, en lekstuga, gungor samt sandlåda. Från tomten når man enkelt båthamnen och den fina badplatsen ca 1,2 km bort, Ca 150 meter från huset stannar även SL- bussen från Norrtälje/Stockholm.

Välkommen till Krokusstigen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration