Krokusstigen 3

Krokusstigen 3

Slutpris

1 400 000 kr


Dyvik— Vätö— Norrtälje

Krokusstigen 3


Slutpris
1 400 000 kr

Dyvik— Vätö— Norrtälje

Vinterbonat timmerhus med bastu

Välkommen till detta vinterbonade fritidshus om 55 kvm i timmer med stort vardagsrum med härlig rymd på en stor, öppen, södervänd trädgårdstomt om 2083 kvm med fruktträd och bärbuskar.

Det genuina timrade huset har en perfekt planlösning med två sovrum, badrum och ett stort vardagsrum om hela 36 kvm med barkök i öppen plan. I vardagsrummet finns en stor murad öppen spis med insats och taket är öppet till nock vilket ger en härlig rymd åt hela rummet. Här finns också fönster åt tre håll och utgång till den stora soliga altanen i söder. På tomten finns även ett rejält gästhus om ca 30 kvm med bastu, badrum och gästrum med trinett kök. Till gästhuset finns även en altan i söder.

Den stora fina tomten sluttar svagt i söder och har ett perfekt solläge, fina gräsytor för lek och spel, ett växthus, en lekstuga, gungor samt sandlåda. Från tomten når man enkelt båthamnen och den fina badplatsen ca 1,2 km bort, Ca 150 meter från huset stannar även SL- bussen från Norrtälje/Stockholm.

Välkommen till Krokusstigen!


Boarea
55 kvm
Driftkostnad
17 321 kr/år
Tomtarea
2 083 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-03-21

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Krokusstigen såldes av oss 2019-03-21. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Krokusstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.